Za vas nudimo najbolje...

Ubjeđeni smo da kod nas možete pronaći ono što vam treba, ukoliko niste
u to sigurni možete nas kontaktirati i provjeriti dostupnost usluge koja vam treba.

Projektovanje

Naš stručni tim bavi se izradom arhitektonskih i građevinskih projekata svih razina i posredovanjem u izradi projekta ostalih inženjerskih struka.

Nudimo vam izradu projekata neovisno o namjeni (stambena, stambeno-poslovna, gospodarska, industrijska, javna)

IDEJNO RJEŠENJE

Idejno rješenje jest prva faza idejnog projekta i predstavlja osnovu za izradu idejnog projekta. Idejno rješenje predstavlja odabir najpovoljnije varijante od mogućih, koje se tijekom izrade idejnog rješenja provjeravaju. Idejno rješenje predstavlja grafičku provjeru koncepta ili projektnog programa.

IDEJNI PROJEKT

Analiza podloga i uvjeta Usaglašavanje ciljeva (granični uvjeti, sukobi ciljeva) Sastavljanje projektnog kataloga ciljeva (programski ciljevi)

Niskogradnja

Samo ime Niskogradnja sve nam govori. Građevinski inženjeri Niskogradnje izvode radove na objektima pri samom tlu i to sporedne i glavne ulice, ceste različitih važnosti, autoputeve, petlje, te uređenje parkova i prilaza, sređivanje dvorišta i vanjska uređenja oko javnih, privrednih i vjerskih objekata.

Pored navedenog Niskogradnja se bavi i ljetnim i zimskim održavanjem magistralnih i regionalnih puteva, što podrazumijeva sanaciju oštećenja kolovoza i trupa puta, putnih objekata i opreme, te čišćenje kolovoza i snježnih nanosa u zimskom periodu.

Visokogradnja

Visokogradnja je takođe djelatnost kojom se bavi ova kompanija. Radovi na izgradnji objekata visokogradnje su dio poslovnih aktivnosti koje spadaju pod nadležnost naše firme. Arhitekte i građevinski inženjeri na sebe su prihvatili odgovornost izvršavanja građevinskih poslova, koordinaciju između zaposlenih na gradilištima te nadgledanje radova u toku i osmišljavanje najboljih rješenja.

Iskopi i nasipi

Iskop se izvodi kako bi se pri gradnji građevine uklonilo suvišno tlo i odvezlo na nasip ili unaprijed određeno odlagalište. Razmjerno plitki i uski iskopi za temelje zidova zgrada nisu poseban problem za projektiranje i građenje. Suvremene velike zgrade s više podzemnih katova, za koje su potrebni duboki iskopi, često se nalaze u geotehnički nepovoljnim okolnostima. Za projektiranje takvih iskopa potrebno je temeljito istražiti geotehnička svojstva tla i podzemne vode, odrediti način osiguranja iskopane jame od urušavanja.

Uređivanje zelenih površina

Košenje trave: Sječenje trave na visinu od 3 cm do 5 cm; skupljanje, utovar i odnošenje otkosa;Kultiviranje i aeracija travnjaka: Otklanjanje mahuna, korova i sloja osušene trave (filca);Prihrana travnjaka: Prihrana, po potrebi, kako bi se stvorio uravnotežen odnos hranljivih materija, zatim prevencija i borba protiv mahuna;Proljetna priprema travnjaka: Otklanjanje preostalog lišća, grančica itd.;Plijevljenje korova: Plijevljenje površina oko žbunja, rastresanje zemlje do 10 cm dubine;Otklanjanje lišća: Otklanjanje i odnošenje lišća;Podrezivanje živice: Oblikovanje živice;Podrezivanje žbunja: Oblikovanje ukrasnog žbunja;Odnošenje odreza: Skupljanje, utovar i odnošenje odreza.

Izgradnja vile

Uređivanje dvorišta

Izgradnja objekta